Nöff nöff

Haha. Jättekul. Verkligen. Svininfluensa. Jag gick och vaccinerade mig trots att jag fått veta att vaccinet innehåller både hajleverolja och kvicksilver. Det känns ju sådär jättebra. Dessutom är jag rädd för att få nålar instuckna i kroppen. Nåväl! Jag vaccinerade mig ändå, och gick hem med en lång lista på eventuella biverkningar. Omkring 15 % skall få biverkningar, enligt vad listan angav. Givetvis är jag en av dessa. Varför skulle jag inte vara det? Feber, trötthet, svullnad och smärta kring sticket, stickningar i diverse kroppsdelar, sömnproblem, illamående, magont. Ja, och "sjukdomskänsla". De enda biverkningarna på listan jag inte har drabbats av är diarré och kräkningar. Halleluja! Det var ju liksom inte så att jag redan var helt sjukt trött på att vara sjuk! Blarg! Eventuellt kan jag trösta mig med att det inte är lika jobbigt som om jag faktiskt skulle ha smittats av den nya influensan utan att bli vaccinerad. Åh, vänta! Jag skall ju vaccineras en gång till! Fler biverkningar! Go me! Go me! Jag älskar mitt handlingsförlamade liv just nu!

Miseryyyy... Igen.

Argh, varför blir jag inte frisk? Min förkylning har visserligen gått över, men nu har jag hamnat i ett tillstånd av konstant trötthet. Inte bara standard höst-hängighet, utan hardcore sömnighet. Hela tiden. Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Det beror inte på sömnbrist, jag sover lagom mycket, möjligtvis något mer än jag borde. Det är väldigt, väldigt irriterande att vara jättetrött, dagarna igenom. Det börjar när jag vaknar, fortsätter när jag väl lyckats gå upp, och sedan bara fortsätter det. Konstant. Jag går runt och kämpar för att inte bara falla ihop i en sovande hög. Inte så lätt att få saker gjorda. Dels är jag för trött för att anstränga mig, och om jag ändå försöker tömmer det mig helt på energi. Damn! Vad är det nu som är trasigt i mig? Läkarna hittade ju inget onormalt! Jag vill bli pigg igen. Nu känner jag mig som en sömngångare. Hela tiden. What to do? Jag vet inte, orkar inte tänka konstruktivt.

Wake up, I only want to wake up
Don't wanna fall asleep now, but
I'm already dreaming...

Inconceivable!

Wow. Jag klarade andra delen av tentan också. Utan att plugga. Mirakulöst. Nåja, nu börjar nya kurser, så jag kan förhoppningsvis sparka igång min hjärna till att tänka igen. Plasmafysik och astrobiologi. Skall nog bli intressant.

Idag har varit katt-vaccinerardag. Det gick hur bra som helst, Mizar spann när hon fick sprutan. Nu är jag tillbaka i mitt korridorrum för några dagar, så jag har dock ingen möjlighet att studera hur hon mår i några dagar efteråt. Annars bor jag i princip hemma hos Martin nu. Att komma tillbaka hit gör mig mer angelägen än någonsin att hitta en egen lägenhet så snart som möjligt, så att jag både kan få vara i fred, ha ett eget kök, och kunna ha min katt boende hos mig. Det är en jäkla kö, jag har köat i tio månader nu, men till nyår hoppas jag ha en egen etta. Please, oh please!

I övrigt är jag nedstämd av diverse anledningar. Dels att jag var för sjuk för att åka på Swordfish i helgen. Ack och ve. Dels för att halloween kändes väldigt tom i år. Det är första gången på tio år utan halloweenfest. Det känns underligt att inte ha haft fullt upp att anordna, men ännu underligare att inte ens ha haft en halloweenkostym att planera. Jag som älskar halloween. Kommersialiserade är väl alla högtider nu för tiden, men jag tycker ändå att det är den roligaste. Det känns som om världen för en gångs skull tycker att det är okej att vara jag under halloween. Nåväl, jag fick en pumpa i alla fall. Wiie.

Nu tillbaka till mitt ätande av japanska päron.

Ko-herent rubrik (mu)

Tänka sig. Jag klarade tentan. Precis godkänt. Ja vad tusan, varför anstränga sig mer än nödvändigt? Nu har jag bara tenta del II kvar i morgon. Wihii, det är ju inte som om jag har pluggat mer till den. Men värt ett försök är det väl, I guess. Jag känner mig smärtsamt likgiltig. Not comfortably numb at all. Det är irriterande, och det gör ont i mig att inte bry mig mer. Kanske är det bra för mig med lite apati. Kanske är det förödande. Jag tycker inte om det i vilket fall. Labbrapportandet går också åt skogen. Men jag känner mig nästan frisk nu. Om bara min energi kommer tillbaka kanske jag kan börja anstränga mig något så när igen. Typ leva.

Nu är det november. Oktober var bedrövlig, låt november bli bättre. Det tror jag. Om inte annat så fyller jag 20 om några veckor. Då blir jag stor. Större. Äldre. Myndigare. Whatever. Jag vet inte. Ljudet fungerar på min dator igen. Jag är koherent som tusan. Nu bör jag gå och lägga mig så att jag hinner sova ett uns innan tentan och nya kursstarterna i morgon. Måndag. Blä. Säng. Mums. Spamalot! Ja! Nästa höst, då jäklar! Wiiie!

Nu, innan brainstormen övergår i en orkan: over and out.

RSS 2.0